Bezmaksas piegāde no 57,87 €
Pievienojiet produktus, kas jums patīk un ko vēlaties iegādāties vēlāk.

Kedas

Atrasto preču skaits: 233

Sieviešu kedas - ielu apģērbu klasika modernā versijā Royal Fashion

Ideāli apavi ikdienas aktivitātēm? kedas! Šis ir viens no populārākajiem ikdienas apavu stiliem. Pirmie apavi ar raksturīgu gumijas zoli, garām šņorēm un apaļu purngalu tika radīti 20. gadsimta sākumā. Lai gan tās bija paredzētas profesionāliem sportistiem, mūsdienās audekla kedas var atrast uz modes podiumiem un pasaules lielāko metropoļu ielām. Kedas ir ikdienišķas pavasara, vasaras un rudens stilizācijas pamatā. Šo griezumu ir iecienījuši modes dizaineri un lielākās kino un interneta zvaigznes.

Veikalā RoyalFashion Jūs atradīsiet plašu sporta apavu izvēli: no klasiskajiem šņorējamiem modeļiem līdz oriģinālām uzvelkamām platformas kedām. Gluda, ažūra un ar rotaslietām. Atrodiet sava izmēra apavus, izmantojot filtrēšanas un šķirošanas opcijas. Mēs piedāvājam vieglus, audekla apavus katrai sievietei par konkurētspējīgām cenām. Nepalaidiet garām jaunumus un starpsezonas izpārdošanas!

Klasiskas šņorējamas kedas

Vai meklējat apavus ikdienas stilam? Veikalā Royal Fashion jūs atradīsiet klasiskas čības ar šņorēm. Apavi ir pieejami daudzās krāsās: no baltas un melnas līdz tumši rozā, tirkīza un purpursarkanai. Ja jums patīk mainīt aksesuārus, pārliecinieties, ka jūsu garderobē ir vieta apaviem daudzās krāsās. Sporta kurpes lieliski papildina ikdienas stilu ar džinsiem galvenajā lomā. Melnas sieviešu kedas ir obligātas katras sievietes garderobē. Tos vari kombinēt gan ar tumšiem, gan gaišiem apģērba gabaliem – gan puķainiem svārkiem, gan kokvilnas haki krāsas šortiem. Mīļākās kedas vari vilkt pamīšus ar sporta apaviem .

Uzvelc kedas

Pavasarī un vasarā ļoti iecienītas ir kedas bez šņorēm. Slip-on modeļiem ir iešūta elastīga lente, kas atvieglo to uzvilkšanu un novilkšanu. Apavi ar plakaniem papēžiem ir ideāli apavi braukšanai.

Slip-on modeļi lieliski izskatās gan ar sportiskām, gan nedaudz elegantākām apģērba daļām. Tā ir lieliska izvēle eleganta ikdienas stila cienītājiem. Apģērbu dizaineri rosina uz modes eksperimentiem un brīvi kombinēt dažādus apģērba elementus. Ja jūsu birojā nav stingra apģērba koda, varat uz darbu vilkt savas iecienītākās kedas, kombinējot tās ar tādiem apģērba elementiem kā krekls, jaka vai zīmuļsvārki.

Vai jums patīk boho aksesuāri? Veikalā Royal Fashion jūs atradīsiet modernas kedas ar ažūra ieliktņiem, kas lieliski izskatās kopā ar vintage stila garderobes priekšmetiem. Šis ir priekšlikums sievietēm, kurām patīk romantiskas stilizācijas, bet kuras novērtē valkāšanas komfortu. Jūs varat valkāt čības basām kājām vai ar plānu un zemu zeķi.

Sieviešu kedas pavasarim un vasarai

Kādu apavu nevar iztrūkt tavā pavasara un vasaras garderobē? kedas! Šis ir viens no universālākajiem griezumiem. Viegli, ērti un mūžīgi apavi, kurus varat uzvilkt gandrīz katrā gadījumā. Tā ir lieliska izvēle sievietēm, kuras vislabāk jūtas sporta stilizācijās.

Mēs pierādām, ka arī kedās vari izskatīties sievišķīgi! Mūsu interneta veikalā jūs atradīsiet apavus, kas lieliski piestāv vasaras kleitām. Jūs varat valkāt savas iecienītākās platformas kedas ar "mazo melnu kleitu" un maksi svārkiem, radot neuzkrītošu, bet tajā pašā laikā seksīgu stilu.

Pavasarī un vasarā populārākie ir modeļi košās krāsās, kas lieliski harmonizējas ar svētku stilizācijām. Mūsu veikalā atradīsiet baltas sieviešu kedas, kas ir lielisks pamats modes eksperimentiem. Vasarai īpaši iesakām apavus ar zemu augšdaļu, kas atsedz potīti. Zemas kedas var valkāt ar kāju zeķēm vai ar basām kājām.

Oriģinālās kedas uz platformas

Vai jums patīk izcelties? Vai jūs derat uz oriģināliem aksesuāriem, kas piešķir jūsu stilam spīļu? Interneta veikalā royalfashion.pl platformā varat pasūtīt modernas kedas. Pateicoties biezajai zolei, jūs varat pievienot dažus centimetrus savam augumam. Augstas kedas ir festivāla stila hīts. Tie ir ne tikai ārkārtīgi moderni, bet galvenokārt ērti.

Augstas sieviešu kedas rudenim

Kedas ir ideāli apavi rudens stilizācijām. Jūs varat tos kombinēt ar stepētu jaku vai īsu mēteli. Mūsu piedāvājumā Jūs atradīsiet apavus ar augstu augšdaļu un papildus izolāciju, kas labi derēs rudens un ziemas pastaigās. Rudenim īpaši iesakām modeļus ar biezu zoli no kvalitatīvas plastmasas. Rudens un ziemas sezonā populārākie ir modeļi tādās krāsās kā haki, brūns, tumši zils vai melns. Alternatīva kedām var būt silti un eleganti apavi .

Kā pasūtīt ideālas sieviešu kedas ikdienas stilam?

Aicinām iepazīties ar pilnu mūsu interneta veikala www.royalfashion.pl klāstu, kur iespējams pasūtīt kedas ikdienas aktivitātēm. Mēs piedāvājam apavus populārākajos sieviešu izmēros un daudzos stilos: no nemirstīgās klasikas līdz modernākajām apdrukām.

Atgriezties
Rozmiary
Krāsa
Clean
Papēža veids
Clean
Cena
-
Papēža augstums
Clean
Siltas
Clean
Skatīt visus filtrus
pixel