Bezmaksas piegāde no 58,17 €
Pievienojiet produktus, kas jums patīk un ko vēlaties iegādāties vēlāk.

Kedas

Atrasto preču skaits: 151

Dams apavi - moderns iedzīvotnes streetwear klasisks Royal Fashion

Ideālie apavi ikdienas aktivitātēm? Trampki! Tie ir vieni no populārākajiem ikdienas apavu stiliem. Pirmās šī stila apavi ar raksturīgo gumijas zoli, garām šņoru un apaļu degunu tika izveidotas XX gadsimta sākumā. Lai gan tie tika izstrādāti, domājot par profesionālajiem sportistiem, šodien plīvurokādas trampki var redzēt modeļu skatuvēs un lielākās pasaules metropoļu ielās. Trampki ir pamats ikdienas stila veidošanai pavasarī, vasarā un rudenī. Šo stilu mīl modes dizaineri un lielākās kino un interneta zvaigznes.

Veikalā Royal Fashion atrodi plašu sporta apavu izvēli: no klasiskajiem šņoru modeļiem līdz oriģinālajiem slip on platformas trampkiem. Gludi, caurspīdīgi un ar bižutērijas rotājumiem. Atrodi apavus savā izmērā, izmantojot filtrēšanas un kārtošanas iespējas. Piedāvājam vieglus, auduma apavus katrai sievietei par konkurētspējīgām cenām. Nepalaisti garām jaunumus un sezonas izpārdošanu!

Klasiskie šņoru trampki

Meklē apavus ikdienas stila veidošanai casual stilā? Veikalā Royal Fashion atradīsi klasiskos šņoru trampkus ar augstu augšdaļu. Apavi ir pieejami dažādās krāsās: no baltas un melnas līdz tumši rozā, tirkīza un violeta. Ja mīli mainīt aksesuārus, nodrošini, ka tava skapja vieta ir dažādu krāsu apaviem. Trampki ir lieliska papildinājuma casual stila izpildījumiem ar džinsiem galvenajā lomā. Melnie trampki ir nepieciešamība ikvienā sievietes skapī. Tos vari kombinēt gan ar tumšiem, gan gaišiem apģērba elementiem - gan ar puķainu svārkiem, gan ar bumbuļu apdrukām.

Slip on trampki

Pavasarī un vasarā populāri ir trampki bez šņorēm. Wsuwane modeļi ir aprīkoti ar elastīgu gumiju, kas atvieglo apavu vilkšanu un nolikšanu. Trampki uz plakanas papēža ir ideāli apavi auto vadīšanai.

Slip on modeļi lieliski izskatās gan ar sportiskiem, gan nedaudz elegantiem apģērba elementiem. Tas ir ideāls izvēle smart casual stilā. Apģērbu dizaineri mudina eksperimentēt ar modi un brīvi apvienot dažādus apģērbu elementus. Ja tavā birojā nav stingras apģērbu koda, savus mīļākos trampkus vari valkāt arī darbā, kombinējot tos ar tādiem apģērba elementiem kā krekls, žaketes vai oļveida svārki.

Mīli boho stila aksesuārus? Veikalā Royal Fashion atradīsi modernus trampkus ar caurspīdīgiem ielakojumiem, kas lieliski izskatās kopā ar vintage stila apģērbu elementiem. Tas ir piedāvājums sievietēm, kuras mīl romantisks izskatu, bet vērtē komfortu. Slip on trampki vari valkāt ar kailu kāju vai ar plānu un zemu zeķi.

Sieviešu sporta apavi pavasarim un vasarai

Kādi apavi Tev nevar trūkt tavā skapī pavasarī un vasarā? Trampki! Tas ir viens no vispāratzītākajiem apavu stiliem. Vieglie, ērtie un laika gaitā aktuālie apavi var tikt vilkt gandrīz jebkurai gadījumā. Tas ir ideāls izvēle sievietēm, kuras labāk jūtas sportiskās stila stilizācijās.

Mēs pierādam, ka trampkos arī var izskatīties sievišķīgi! Mūsu tiešsaistes veikalā atradīsi apavus, kas lieliski saskan ar vasaras kleitām. Savus iecienītākos platformas trampkus vari vilkt gan ar "mazu melno", gan maxi garuma svārkiem, radot neformālu, bet vienlaicīgi seksīgu stilu.

Pavasarī un vasarā lielākā popularitāte tiek gūta no gaišām krāsām, kas lieliski saskan ar vasaras stilizācijām. Mūsu veikalā atradīsi baltos trampkus sievietēm, kas ir lielisks pamats modēm eksperimentiem. Īpaši vasarai ieteicam apavus ar nelielu augšdaļu, atklājot potītes. Zemus trampkus vari vilkt ar ankstīm vai ar basu kāju.

Oriģināli platformas trampki

Tu mīli izceļamies? Tu iet uz oriģināliem aksesuāriem, kas piešķir stilizācijai nagu? Mūsu tiešsaistes veikalā royalfashion.pl vari pasūtīt modēmus platformas trampkus. Bieza zole ļaus Tev pievienoties dažiem centimetriem augstuma. Augstie trampki ir hiti festivālu stilizācijām. Tie ir ne tikai ļoti moderni, bet galvenokārt ērti.

Augstie trampki sievietēm rudenim

Trampki ir ideāli apavi rudenim stilizācijām. To vari kombinēt ar spilgtu jostu vai īsu mētelīti. Mūsu piedāvājumā ir apavi ar augstu augšdaļu un papildu siltinājumu, kas noderēs rudenim un ziemas pastaigām. Rudenī īpaši ieteicam modeļus ar biezu zoli no augstas kvalitātes mākslīgā materiāla. Rudens un ziemas sezonā populāri ir modeļi tādās krāsās kā haki, brūns, tumši zils vai melns. Trampku alternatīva varētu būt silti un eleganti pārgaitas apavi.

Kā pasūtīt ideālos trampkus sievietēm ikdienas stilizācijām?

Aicinām iepazīties ar mūsu tiešsaistes veikala www.royalfashion.lv pilno sortimentu, kurā vari pasūtīt trampkus ikdienas aktivitātēm. Piedāvājam apavus populārākajos sieviešu izmēros un daudzos stilos: no nemirstošas klasikas līdz vismodernākajām apdrukām.

Atgriezties
Rozmiary
Krāsa
Clean
Papēža veids
Clean
Cena
-
Siltas
Clean
pixel