Bezmaksas piegāde no 58,17 €
Pievienojiet produktus, kas jums patīk un ko vēlaties iegādāties vēlāk.

Zemās teniskurpes

Atrasto preču skaits: 173

Sporta kurpes sievietēm ikdienas un gudrā kāzu stilā

Visvienkāršākās sieviešu kurpes? Sporta kurpes! Tās ir vieglas, ērtas un stilīgas. Tās piestāv gandrīz jebkurai ikdienas stilizācijai. Royal Fashion veikalā Jūs atradīsiet ar šņores un bez šņores modeļiem, kas ir ideāli gan sportiskām aktivitātēm, gan ne tikai. Melnas, baltas vai varbūt pasteltoņi? Sieviešu sporta kurpes ir pieejamas plašā krāsu klāstā. Mēs piedāvājam apavus, kas izgatavoti no moderniem materiāliem, piemēram, ekoloģiskās ādas un tekstilmateriāliem, kas nodrošina izturību un komfortu valkāšanai.

Vai Jūs meklējat apavus konkrētā izmērā vai krāsā? Izmantojiet ērtus filtrus, kas atrodas virs produktiem. Pateicoties tam, Jūsu pirkumi būs vēl ātrāki un ērtāki. Atradiet lētas un modernas sporta kurpes, ko vilksiet pie jūsu mīļās vasaras kleitas, izplešotiem džinsiem un kolarki veida šortiem.

Klasiskās sporta kurpes ar šņores - ikdienas aktivitātēm

Viena no lielākajām sporta apavu priekšrocībām ar gumijas zoli ir ērtums. Sporta kurpes ir visu sieviešu iecienītais apavu tips, kas dzīvo aktīvu dzīvesveidu. Plakanā papēža augstums nodrošina pareizu kāju atbalstu visā garumā. Ja Jūs meklējat apavus, ko varēsiet valkāt vairākas stundas dienā, nebaidoties no nobrāzumiem, pūtītēm vai nepatīkamas smakas, izvēlieties vieglas auduma sporta kurpes.

Vai Jums patīk ērti apavi, bet Jūs nevēlaties pilnībā atteikties no nedaudz eleganteras apģērba? Sporta kurpes piestāv pie daudziem garderobes elementiem. Jūs brīvi varat tās saskaņot ar īsiem šortiem, džinsiem un funkcionalo apģērbu. Tās ir ideāli piemērotas pavasara pastaigām. Bet ne tikai! Pārliecinieties, ka Jūsu iecienītās sporta kurpes izskatās tikpat labi, savienojot tās ar ... kreklu un žaketes. Tas ir piedāvājums sievietēm, kas strādā, piemēram, radošajā nozarē, un vēlas savam tēlam piešķirt nelielu bezrūpību. Vai Jūs meklējat zemas virskas apavus, ko vilksiet kopā ar gudru casual stilu? Mēs piedāvājam arī mīkstus un ērtus mocasīnus, kā arī elegantas apavus ar zemu papēdi.

Vai Jūs nevēlaties atteikties no Jūsu iecienītajiem apaviem, bet Jūs domājat, kā atsvaidzināt savu stilu? Iesakiet krāsainas sporta kurpes! Dzeltens, sarkans, tirkīzzils vai varbūt fuksīnviolets? RoyalFashion veikalā Jūs atradīsiet modeļus daudzās krāsās un toņos. Pateicoties tam, Jūs ar vieglumu atradīsiet apavus, kas vislabāk piestāv Jūsu pārējām garderobes detaļām.

Siksnas savienotās sporta kurpes ir vispopulārākais veids, kas pieejams mūsu tiešsaistes veikalā. Tās lieliski pieguļ pie kājas. Tās ir lieliski piemērotas kā aizvietojošs apavu variants, lai vadītu automašīnu, tā arī mērenās intensitātes fiziskajām aktivitātēm.

Ieslīstošās sporta kurpes slip-on stilā

Iečeko alternatīvu klasiskajām aizsietajām sporta kurpēm? Izvēlieties slip on modeļus. Šādas kurpes var valkāt ar zeķēm vai bez tām. Vieglas, ērtas un viegli noliekamas tenisādas ir ideāla izvēle brīvlaika ceļojumiem. Mūsu veikalā atradīsiet modeļus, kas lieliski saskanēs gan ar šortiem, gan ar brīvības gaisu pūstošu boho stila kleitu. Vasaras stilizāciju hīts ir tenisādas ar caurspīdīgiem izgriezumiem. Mūsu piedāvājumā nav trūcis arī kurpju mīļotām, kas iecienījušas ekstravagantus piederumus. Mēs piedāvājam oriģinālas tenisādas ar cirkoniem - sintētiskiem akmens imitācijām, kas izstaro spīdumu katrā soļā. Šādas apavus ir iemīļojušas slavenības un viņu stilisti. Tikpat labprāt kurpes valkā lielākās pasaules metropolēs dzīvojošas sievietes.

Balta tenisāda - ideāls papildinājums vasaras stilizācijām

Vasarā mēs biežāk izvēlamies gaišus apģērba elementus. Vasaras stilizācijās dominē galvenokārt pasteltoņi. Kanāriju dzeltena, laša, vai varbūt lilija? Neskatoties uz to, kāda krāsa Jums visvairāk patīk vasarā, baltās tenisādas būs lieliski pamats modiem eksperimentiem. Auduma tenisādas viegli uztur tīras. Pietiks ar siltu ūdeni, maigu mazgāšanas līdzekli un mīkstu drānu.

Universālas melnas tenisādas

Vai Jums ir nepieciešams ērts apavi, kas piestāv gandrīz visām ikdienas stilizācijām? Izvēlieties klasiskas melnas tenisādas ar šņorēm. Tās ir kurpes, ko valksiet ar izbleķušiem džinsiem, legingiem, šortiem, romantisku kleitu un cieši pieguļošu svārku. Tumšās tenisādas ir piemērotas gan vasaras, gan rudenim stilizācijām.

Kādas sieviešu tenisādas izvēlēties pavasara/vasaras sezonai?

Ja tāpat kā mēs mīlat apavus un mēģiniet kombinēt dažādus garderobes elementus, papildiniet savu garderobi ar vairākām pāriem, piemēram, melnās tenisādas ikdienas pastaigām un krāsainās sporta kurpes festivāliem ārpus telpām, ar kurām jūs vēl labāk varēsiet izteikt savas emocijas. Mēs esam parūpējušies, lai cenas mūsu veikalā vienmēr jūs pozitīvi pārsteigtu. Royal Fashion izpārdošanas notiek visu gadu. Pateicoties tam, jūs viegli atradīsiet ērtas un stilīgas kurpes, kas neizjauks jūsu budžetu.

Atgriezties
Rozmiary
Krāsa
Clean
Papēža veids
Clean
Cena
-
Papēža augstums
Clean
pixel