Bezmaksas piegāde no 58,17 €
Pievienojiet produktus, kas jums patīk un ko vēlaties iegādāties vēlāk.

Casual

Atrasto preču skaits: 575

Ievērojamas sieviešu modes kurpes casual stilā

Vai vislabprātāk nēsā klasiskos džinsus un T-kreklus? Vadīsi aktīvu dzīvesveidu un vēlies ērtus apģērba elementus, kas nodrošina komfortu lietošanas laikā? Tavā skapī noteikti ir jābūt ērtām sieviešu kurpēm casual stilā. Apavi ikdienas aktivitātēm ir galvenokārt sporta kurpes, tennisa kurpes, apavi ar platām zolēm un plakanas papēža kurpes. Ja meklē sieviešu casual apavus, kuros jutīsies ne tikai ērti, bet arī stilīgi, ielūdzam Tevi iepirkties!

RoyalFashion.lv piedāvā plašu apavu izvēli jebkurai gadījumam. Sieviešu casual apavi ir pieejami dažādās formas: no laika pārbaudītām guma zoles tennisa kurpēm līdz dizaineru izstrādātiem sportiskajiem apaviem, kas valda modē. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes auduma un ekovelūras apavus. Elegantā melnā krāsā, vai varbūt modrā pasteļa rozā? Mūsu interneta veikalā atradīsi sieviešu casual apavus dažādās krāsās, kas ļaus viegli saskaņot tos ar iemīļotiem apģērba elementiem. Izmanto filtrēšanas iespējas, lai atrastu savu izmēru, krāsu un formu. Tu meklē zemas cenas? Mūsu veikalā tās atradīsi visu gadu! Tev nav jāgaida sezonas izpārdošanas laiks.

Sieviešu casual apavi - populārākie veidi

Sporta kurpes

Sporta kurpes ir populārākie sporta apavi pēdējos sezonos. Lai gan tās sākotnēji tika izstrādātas sportistiem, sporta kurpes ar biezu, plakanu zoli iemīlēja kino zvaigznes, ietekmes personas un pasaules lielāko metropoļu iedzīvotājus. To galvenā priekšrocība ir ērta valkāšana. Mūsu veikalā RoyalFashion.lv piedāvā plašu sporta kurpju klāstu - no klasiskiem modeļiem līdz vismodernākajiem. Tas ir piemērots gan atbrīvotu stila cienītājām, gan stilīgiem apģērbiem. Ja jūs jautājat sev, kuras casual sporta kurpes ir visvairāk pieprasītas, atbilde ir tikai viena: tas ir tieši sporta kurpes!

Plakanas papēža kurpes

Tas ir apavi, kuru potīte sasniedz maksimāli līdz potītei. Tas var būt sportiska vai eleganta versija. Mūsu interneta veikalā atradīsi tekstila materiālu kurpes, kas ir ideāli piemērotas vasaras kleitai vai īsām biksēm, kā arī ekoveļūras - darbam vai iepirkšanās. Starp casual pārto plakanas papēža kurpes vari atrast gan ievelkamas, gan arī saišu auklu.

Tennisa kurpes un kedas

Starp populārākajiem ikdienas sieviešu apavu veidiem noteikti ir tennisa kurpes un kedas. Pamatā šis ir auduma apavi casual stilā ar gumijas zoli, kas derēs daudzām ikdienas aktivitātēm, ne tikai sportam. Tennisa kurpes un kedas ir daudzās krāsās: no klasiskā melnā līdz enerģiskajam sarkanajam. Mūsu interneta veikalā atrodamas arī pastelās krāsu piekritēju izvēlētas alternatīvas.

Kā apvienot sieviešu apavus casual stilā?

Casual stils galvenokārt saistās ar ērtām biksēm, brīvām krekliņām un apaviem ar plakanu papēdi. Bikses ar šaurām kājām, plecu pārsēju vai T-kreklā ar iemīļotās grupas nosaukumu, kā arī ādas jaka un sportiskas kurpes veido gatavu ikdienas stilizāciju. Sportiskas kurpes vari droši valkāt gan sporta zālē, apvienojot tās ar sportisko apģērbu, gan neformālās tikšanās laikā, apvienojot tās ar satīna plecu pārsēju, jaka un džinsiem.

Sieviešu casual apavus vari brīvi apvienot ar daudziem apģērba elementiem, ieskaitot tiem, kas uzskatāmi par tipiski elegantiem. Kā izveidot smart casual stilizāciju? Ja Tavā darba vietā nav stingri noteikta dress code, savilkšanas pārsējus vari kombinēt ar topu un bleizeru tipa jaku vai arī ar chinosiem un džemperu ar pusgolfa apkakli, radot brīvu, bet vienlaikus elegantu stilizāciju ikdienai. Smart casual stilizācijai it īpaši iesakām izvēlēties savilkšanas modeļus, ko vari valkāt vai nu ar kājām, vai arī plānām zeķēm.

Mēs ir labas ziņas tiem sievietēm, kuras nevar iedomāties pavasari un vasaru bez boho stila kleitām un mini svārkiem! Apģērba dizaineri mudina eksperimentēt ar modi. Iecienītās sportiskās kurpes vai tennisa kurpes vari apvienot ne tikai ar biksēm, bet arī ar sievišķīgiem apģērba elementiem. Sportiskās kurpes ar biezu papēdi, pārmeramām maxi svārkiem un īsu topu veido gatavu stilizāciju mūzikas festivālam zem brīvām debesīm. Casual sportiskie apavi sievietēm noderēs arī ceļojot, kad lietošanas ērtībai ir īpaša nozīme.

Casual apavi ikvienai situācijai - pasūti savu modeli vietnē www.royalfashion.lv

Vai Tev nav laika veikalos veikt pirkumus? Aicinām Tevi uz ātrām un ērtām tiešsaistes pirkšanām! Neatkarīgi no tā, vai esi piekritēja klasiskiem modeļiem, vai arī mīli oriģinālas aksesuārus, RoyalFashion piedāvās apavus, kas būs tavām gaidām, ne tikai attiecībā uz izskatu, bet arī komfortu. Pie mums atradīsi casual apavus visām situācijām: darbam, sportošanai vai iepirkšanās. Mīļās sportiskās kurpes, tennisa kurpes vai pārmeramas pārsējus vari valkāt ne tikai pavasarī un vasarā, bet arī agrā rudenī. Modeļus ar augstu pārsēju un papildus apsildi vari izvēlēties pat bezsniega ziemā. Iepirkšanās mūsu veikalā royalfashion.lv garantē tev pieejamas cenas visu gadu, ne tikai izpārdošanas laikā. Pateicoties tam, vari atļauties iegādāties vairākas pārus, ko vari brīvi apvienot ar daudziem apģērba elementiem. Izvēlies ātru un ērtu piegādi uz mājas vai otrās adrese.

Atgriezties
Rozmiary
Krāsa
Clean
Papēža veids
Clean
Cena
-
Papēža augstums
Clean
Siltas
Clean
Skatīt visus filtrus
pixel