Bezmaksas piegāde no 58,17 €
Pievienojiet produktus, kas jums patīk un ko vēlaties iegādāties vēlāk.

Daddy shoes / Ugly shoes

Atrasto preču skaits: 25

Ugly shoes - atklājiet pēdējo sezonu vismodernāko apavu fenomenu

Moda ir domāta, lai ar to spēlētos. Eksperimentētu un veidotu neparastas kombinācijas. Par to labi zina ugly shoes mīļotājas. Šī ir norāde uz dažiem sporta apaviem ar raksturīgu masīvu zoli. Ugly shoes, citādi saukti arī mīļi daddy shoes, ir sveiciens streetwear mīļotājiem, kuri ar apģērbu vēlas izpaust savu individualitāti. Ugly shoes, kurus iemīlējušas arī modeles, ietekmētājas un kino zvaigznes.

Meklējat apavus, kas uzsvērs jūsu personību? Jūs mīlat spēcīgus tērpus ar īpatnējām krāsu kombinācijām? Ugly shoes ir modes stils, kas radīts tieši jums. Mūsu tiešsaistes veikalā atradīsiet kultu apavus, iedvesmotus no 90. gadu modes, kas atkal valda lielākās pasaules metropolēs. Atrodi savu izmēru, izmantojot viegli lietojamus filtrus. Jums ir ierobežots budžets? Ierobežojiet meklēšanu, izvēloties atbilstošu cenu diapazonu. Iegādājieties vismodernākos apavus par pievilcīgām cenām vietnē www.royalfashion.lv.

Kāpēc pasaule ir satriekta par ugly shoes?

Kā tas notika, ka lieli, neveikli un ekstravaganti apavi ieguva tik lielu popularitāti visā pasaulē? Pirmie ugly shoes modeļi parādījās 90. gadu 20. gadsimtā. Tie kļuva par visvēlamāko apģērba gabalu. Tie ideāli atspoguļoja 90. gadu atmosfēru, kad daudzas tendences saskārās un radīja bieži vien sprādzienbīstamas kombinācijas. Raksturīgā bieza zole, kas maina siluetu proporcijas, un krāsainie ielocījumi bija iespēja paust savu esību. Lai gan pēc dažiem gadiem ugly shoes bija zuduši, tagad tie atkal atgriežas ielās un valda slavenākajos modes skatuvēs.

Ugly shoes modi atjaunoja 2017. gadā spāņu modes zīmols Balenciaga. Uniseksa apavi ar negaidīti augstu zoli iemīlēja nākamās paaudzes. Jāatzīst, ka ugly shoes sievietēm ir nevienlīdzīgi ērti apavi. Bieza zole lieliski absorbē triecienus, un ķermeņa svars vienmērīgi sadalās visā kājas garumā. Tāpēc ugly shoes izvēlas sportisti un cilvēki, kuri dzīvo aktīvu dzīvesveidu. Biežas ceļojumu un nepārtrauktas pārvietošanās no vietas uz vietu prasības būtiski ietekmēja šī stila popularitātes pieaugumu. Svarīgs ir arī aspekts, kas saistīts ar neatkarību un vēlmi izpaust savu personību. Ugly shoes dizaineri, lai apmierinātu lietotāju gaidas, uzskata par būtisku neparastu krāsu kombināciju izmantošanu. Sporta apavi ar raksturīgu biezu zoli, tāpat kā 90. gadu laikā, kļuva par veidu, kā izpaust jaunu - nedaudz bunti un kritisku - pieeju modē un jaunākajām tendencēm.

Ugly shoes - sieviešu apavi, radīti ikdienas tērpiem

Streetwear modes mīl eleganto nepiespiestību un balstās uz kontrastējošiem elementiem. Sportiski apavi ar masīvu zoli ir ideāla izvēle ikdienas tērpiem. Tie lieliski izskatās kopā ar džinsiem, T-kreklām un kapuces džemperiem. Bet tas vēl nav viss! Daddy shoes sievietēm var kombinēt ar nedaudz elegantiem apģērba elementiem, piemēram, kokvilnas šinītiem, satīna augšdaļu un žaketu.

Pateicoties augstajai zolei un sportiskajam dizainam, ugly shoes ir radīti fiziskām aktivitātēm. Tie lieliski izskatās kopā ar funkcionālu apģērbu. Ja nepietiek laika, lai izveidotu stilu, bet vēlaties izskatīties stilīgi, pietiks ar iecienītām legingām un džemperi ar pagarinātu muguru. Ugly shoes padarīs pat visparastāko tērpu oriģinālu.

Sieviešu ugly shoes ir piemēroti nēsāšanai visu gadu! Apavi ar zemu priekšu, kas pievilcīgi atklāj potīti, būs piemēroti pavasarim un vasarai. Daddy shoes ir festivālu sezonas hīts. Apavus ar masīvu zoli var kombinēt gan ar boho stilā kleitu un salmu cepuri, gan ar iemīļotajiem džogingiem ar cargo tipa kabatām. Negribas šķirties no iemīļotā modeļa pat rudenī un ziemā? Mūsu veikalā vari pasūtīt ugly shoes ar nedaudz augstāku priekšu un mākslīgiem apsildījuma materiāliem. Tas ir ideāls izvēle rudenim un ziemai. Daddy shoes var kombinēt gan ar vestītu jopiņu, gan ar vilnas divrindu mēteli.

Pasūti savus daddy shoes mūsu veikalā RoyalFashion

Ugly shoes ir vieni no visuniseksuālākajiem apavu modeļiem. Tas ir ideāls izvēle sievietēm, kuras mīl iekļaut ikdienas tērpos elementus, kas uzskatāmi par tipiski vīrišķīgiem. Mūsu interneta veikalā royalfashion.lv atradīsi ugly shoes ar plakanu zoli, platformu vai koturnu. Apavi, ko pasūtīsi mūsu vietnē, tiek ražoti no sintētiskās ādas, auduma materiāliem un augstas kvalitātes mākslīgā materiāla. Lai gan pieejamo modeļu vidū dominē apavi ar saišu aploksni, mēs piedāvājam arī apavus bez aploksnes. Ar modernām šūšanām, krāsainiem ieliktniem, iedvesmotiem no 90. gadu modes vai ar spīdīgām pavedieniem? Izvēlies modeli, kas vislabāk atspoguļo tavu personību! Vismodernāko apavu par pievilcīgām cenām atradīsi vietnē www.royalfashion.lv.

Atgriezties
Rozmiary
Krāsa
Clean
Papēža veids
Clean
Cena
-
Papēža augstums
Clean
Siltas
Clean
Skatīt visus filtrus
pixel